25.1.2013

Avainnauhoja ja enkeleitä

Koruja on tullut tehtyyn tässä muutamana päivänä, ja on tullut huomattuun et helmet alkaa oleen loppu, eli lisää pitäs saaha, mutta ekaks pitäs saaha näitä entisiä myytyyn pois että ois rahaa ostaa helmiä.
 
Tein avain nauhan, tästä ehkä tuli vähän liian pitkä mutta katellaan, pituutta 88cm.

 
Sitten tein toisen avain nauhan, vaijeri oli tosi naftiksi mitoitettu ja oli hankaluuksia sen kiinnittämisessä ja vetotestissä koru meni rikki ja vaijeria piti lyhentää eikä se oisi enään sopinut kaulan ympäri joten päätin tehdä siitä sitten tuollaisen laukkukorun/avaimenperän ja siitähän se ajatus sitten lähti ja kaksi muuta tuli tehtyyn lisää. pituutta näillä on n. 20cm.
 
 
Sitten kokeilin enkeli avaimenperää/laukkukorua. Tämän tein vähän eri järjestyksessä kuin noi toiset ja vaijeri oli taittunut jossain vaiheessa taistellessani kiinnityshelmien kanssa joten siksi toisessa nauhassa on tuollainen ihmeellinen mutka. Tää on nyt sillä asteella et kehtaanko myyä vai meneekö mappiin purettava.

 
Tämä kirkas enkeli kaulakoru syntyi itseasiassa näistä esittelemistä koruista ekaksi. Sinisen, punaisen ja vihreän enkelin olen jo aiemmin tehnyt joten pitihän se kirkaskin enkeli tehä. pituutta 45cm.

 
Jos kiinnostuit jostakin korusta voit kysellä sitä suoraan teea.kangas(at)gmail.com
nämä korut tulevat myös myyntiin tuonne minun myyntiblogin puolelle kunhan kerkeen ne sinne laittaa. myös facebookissa myyn korujani.


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kyllä on taas tosi kaunista käsistäsi valmiiksi tullut.