13.5.2013

VEET buzzaus

Kuten aikaisemminkin olen kertonut olen buzzador ja buzzador on henkilö joka testaa erilaisia tuotteita ja kertoo niistä ystäville tai blogissa tai muussa sosiaalisessa mediassa sekä myös kertoo mielipiteensä kyseisestä tuotteesta.
Nyt minulla on ollut testattavava VEET ihokarvojenpoisto tuotteita
 
Tällaisen paketin sain perjantaina. Ylhäällä vasemmalla sähkökäyttöinen vahan levitin kone, keskellä ihokarvojen poistoon tarkoitettu vahakynä. sekä oikealla kavereille jaettavia näytteitä.
Alarivissä mainoksia.
 
Tässä lähempi kuva tuostaVeet EasyWax Sähkökäyttöinen roll-on-pakkauksesta. Tuo alarivissä keskellä oleva palikka laitetaan tuon valkea/pinkki mötikän sisään laitetaan johto seinään ja odotetaan 20 min ja vahan levitys koipeen ja noilla valkeilla liuskoilla sit kiskastaan. ja noissa pikku pussukoissa on rauhoittavaa jälkikäsittely pyyhkeitä. 

 
No sit vaan testaamaan. Ja tässä lähtötilanne, karvaa on kasvatettu muutama kuukausi (niinkuin kuvasta näkee).
 
Sitten vaan tositoimiin. Laitoin vahamötikän laitteeseen ja johto seinään ja odottavan aika on pitkä...n.20 min menny ja koklaamaan levitystä vähän tahmeahkolta tuntui vedellä sääreen tuota töhnää. Koskaan ennen en ole vahannut koipiani tai mitään muutakaan ruumini osaa joten ei ollut minkään näköistä tietoo miltä tän pitäs näyttää ja tuntuu. Siis vahat kintussa vahan päälle repäisyliina silitellään muutamia kertoja karvojen suuntaan ja vetästään irti vastakarvaan, mutta mitään ei tapahtunu karvoja irtosi vain muutama hassu yksilö, eikun uuelleen koklaamaan ja taas samahomma, mitä mä teen väärin? No loppujen lopuksi monien ja taas monien vetäisyjen ja vahauksien jälkeen jalka on melkein karvaton, no huhhuh mikä homma ja toinenkin pitäs vielä. Tässä vaiheessa sit hain jo ohjeet ja lukasin uuelleen et missä vika käyttäjässä vai tuotteessa. no vika selvis, levitin nimittäin vahaa väärään suuntaan, vedin sitä alhaalta ylös ja tämä oli väärä suunta vahaa kuuluu levittää ylhäältä alas, ja näin tein toisen koiven kohalla ja repäisy ja "AUUUUUU" karvat läks hienosti ja sileetä säärtä alko tulemaan. Ja oikeestaan tuo kipukaan ei oikeestaan ollu mikään paha (on sitä pahemaakin koettu). Eli lue ohjeet muutaman kerran ja ihan ajatuksella ja sisäistäen ne!
 
Seuraava kuva varmaan näyttää ihan muulta kuin se on, ei kyseessä ei oo menkkasiteet vaikka ne just siltä näyttää, kyseessä on ne vahaliuskat missä on mun koipikarvat. (kuvaa saa klikkaamalla isommaks =))

 
Sit vielä pyyhkäsy sellaisella hoito pyyhkeellä.
 
Ja lopputulos samaisesta karvakoivesta mikä esiintyi jo aiemmin.

 
Ei oo karvoja läheskään niin paljoo ku ennen. Nyt vaan sit katotaan miten pitkään pysyy silkkisinä.
 
 #buzzadorveet #veeteasywax #veetprecisionwax

 
 


2 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

apuva! Vahaliuskat ja muut vetästävät kuulostavat pelottavalta. Kiva kokeilu sulla jokatapauksessa. Kivasti olet päässyt hommiin buzzadorina.

Phedra kirjoitti...

Tervetuloa osallistumaan astakiin!