19.6.2013

Vauvan peitto

Toissa päivänä aloin tekemään vaatetelineelle kuljetus pussia no se juttu alko tökkimään enkäsaanu valmiiksi niin päätin sitten samoilla tulilla tehdä lupaamani vauvanpeiton.
 

Koko n. 70*80cm. Takakappaleeseen käytin fleecepeittoa jossa oli valmiiksi aplikoitu lampaan kuva. Päällikangas on jonkinmoista joustamaa retrokangasta. Tää menee tulevalle kummipojalleni (toivottavasti vielä tarjous on voimassa) ristiäis lahjaksi.
 
Pitkä aika on kun viimeksi oon postauksia tehny, oma aika ja mieli on ollu nyt ihan muualla kun käsitöissä. Syksyllä aloitan Nosh kotimyyntiedustajana joten sen asian tiimoilta on ollut vaikka minkälaista. Kävin jopa tuolla etelässä Helsingissä asti koulutuksessa, kaksi yötä reissussa. Pää on ihan täynnä kaikenmoista nosh asiaa ja kutsujakin pitäisi tässä mainostaa, Opetella hirveenä asioita kuten erilaisten sertifikaatteja ja osata ne vielä sitten selittää ihan maalaiskielellä. huhhuh, mutta jospa se tästä. Tässä vielä muutama kuva mun etelän matkasta.
 
Tästä se matka alkaa:
 
 
Juna matka kesti n.6 tuntia yhellä junanvaihdoksella

 
Seikkailin mustikkamaalla koulutuspaikkaan
 
 
Hostellista jossa olin yötä. Mun peti on toi n

 
Kävin sit vielä iltasella yhellä kirpparilla niin matkanvarrella oli kahvi tehas ja sen pihassa tällainen ihana pikku matkailuvaunu

 
Ja tosiaankin jos asut Iisalmessa tai ihan lähellä ja haluat pitää Nosh organics vaatekutsut niin laittele viestiä teea.kangas@gmail.com1 kommentti:

Anneli kirjoitti...

Kivan näköinen peitto. Jos ei jokin homma kiinnosta energian voi laittaa mukavampaan tekemiseen.
Onnea vaan tuohon uuteen alaasi !