2.8.2013

Rekki pussi

Noin kuukausi sitten aloitin rekki pussin tekoa ja se jäi silloin kesken kun aivot jumitti. Eilen sitten kun lyhensin yhdet housut miehelle niin aattelin samalla ommella rekki pussin loppuun kun se ompelukone oli jonostettu siihen pöydälle.
Kun otin pussin alun esille oli just semmonen oli et ois pitäny aatella ekaks ja sitten vasta tehä. Jonkin lainen kanto hihna piti keksiä ja koska pussin materiaalina oli hiukan (tai siis aika paljon) joustava kangas, piti siihen joku "systeemi" kehitellä, joten ompelin ylä ja ala osaan tuollaista vahvaa nauhaa (käytetään esim kassien ja reppujen kantokahvoissa, ja ite oon käyttäny kahvipussikoppien kahvoina) ja väliin pienet ulokkeet joista sitten sain roikottimet ja vanhan kassin kanto nauha sitten pääsi uusio käyttöön. Pussin ylä osaan ompelin nauhakujan.
 
Edestä, korkeutta tällä on n. 110cm
 
 
Takaa

 
Selässä, vähän ehkä liian iso tuo pussi kun kantaa niin on vähän hassun näkönen.

 
Ja tällaisen rekin pussukka sisällensä kätkee (tietysti osissa).

 
Ja tämä rekki on minun syksyn vaatemyynti juttua varten, kun menen sinne ihmisten koteihin esittelemään vaatteita niin tähän saan näppärästi vaatteet esille.
Jos et oo vielä kuullu niin aloitan elokuun puolessa välissä (eli ihan kohta 2 viikon päästä) myymään kotimyyntiedustajana NOSH lastenvaatteita. Jos asut Iisalmessa ja haluat pitää kutsut niin ota yhteyttä teea.kangas@gmail.com  ja vaataan kutsut.
 
Nyt ei ole oikein kerenny mitään "ylimääräistä" puuhastelemaan eikä väsäämään, on aika mennyt kyllä aikahyvästi noshin opettelussa, vanhempainyhdistyksen asioissa sekä kaikessa muussa "tärkeässä" (esim. facebookissa istumisessa) =).
 
Minun pikku vauva, Jiri 3,5v aloitti eilen päiväkodin, huutamaan jäi eilen mutta hyvin oli sit loppu päivä sujunut ja tänään ei ois millään halunnu lähtee piti kantaa sisälle asti ja vielä eteisessä yritti karata pihalle ja taas huutamaan jäi sinne kun lähdin. Äitin pikku pojasta on jo tullu iso poika.


Ei kommentteja: