22.12.2012

Joulukalenteri luukut 20, 21 ja 22

Ei ole enään montaa luukkua jäljellä, kaksi yötä niin pukku tulee.
Päivän 20 luukut saapui Jonsulta.
Jiri sai pikku kirjasen ja namilaatikon, Samille pikku auto ja namilaatikko ja Emmille Hello kitty kiiltokuvia ja namilaatikko.
 
 
Ja minun luukku oli niin iso ja mahtava että luulun jo joulun tulleen meille, kaikki ei edes mahtunut yhteen kuvaan paketti oli niin valtava. Ekaksi sieltä paljastui iso kasa papereita ja tageja.

 
Ja näiden lisäksi oli paksu kirjekuori joka sisälsi 3-D kuvia, ääriviivatarroja, nauhoja, tarroja, kukkia, paljetteja, korttipohjia, yms sekä ihana heijastin.

 
Luukku 21:
Jiri sai ihanat sukat mummolta, Emmi sai tarroja mummolta ja Sami sai lego ukkelin Minron seniorilta.

 
Sitten lapset huomasi pussukoita takaisin laittaessaan että hei täällä on ekstra luukut ja niistä löytyneistä paljastui Emmille lego pakkauksen ekapuoli Minron seniorilta (tää tais olla se varsinainen luukku ja toi mummon luukku oli se ekstra luukku). Samille tuli lego lyhty pylväs minulta ja Jirille kirja minulta.
 
 
Ja minä sain Poppanalta ihanan virkatun tähden.
 
 
Ja vielä luukku 22:
 
Ja tänäänkin oli tupla luukut. Jiri sai Pauli kirjan minulta ja auton mummolta. Sami sai tarroja minulta ja lego ukkelin mummolta ja Emmi sai eilisen lego rakennelman kakkos osan Minron seniorilta ja nallepuhin minulta (tässä piti olla mummon ekstra luukku mutta se jouduttiin käyttään aikaisemmin puuttuneen luukun tilalla niin minä hommasin uuden ekstran tähän).
 
Ja minä sain ihania haaraniittejä Tellihanilta. Ja katsokaa kuinka ihana paperi pussi.

 
Kiitos Jonsu, mummo, Minron senior, Poppana ja Tellihani.
 
 

Ei kommentteja: