9.12.2012

Joulukalenteri luukut 7, 8 ja 9

Useempi päivä mennyt ettei ole kerennyt koneella oikein istumaan ja päivittelemään blogia, mutta nyt otan aikaa muusta ja istun koneella niin pitkään että saan blogia hoidettuun.
Elikkäs sitten asiaan joulukalenteri luukku 7 kaikkien luukut saapui Marelolta. Mulle tuli ihania papereita, nauhaa ja rokkaava lehmä kuva
 
 
Emmi sai korttipohjia, tarroja, nauhaa ja linnunpelätin servetin askarteluun, Jiri sai tarroja, joo kaikki on jo liimailtu mukana tulleeseen paperiin ja pitkin ja poikin lattioita. Sami sai lego osia, ekaksi oli innostunut hihkasi "mä sain tällasen mönkiän" ja näytti kuvaa, mutta sitten kun luki lapun "loput osat tulevat luukussa 23" sanat muuttui "Eiiii tää on niin epäreiluuuu", mun mielestä tää on oikein loistava idea jakaa isompi "hökötys" pienempiin osiin oppiipahan lapsikin kärsivällisyyttä.

 
Luukut 8 saapui Tellihanilta, oi ja katsokaa miten sievissä paperi pusseissa luukut oli, kaikilla oli samanlaiset kakkupaperilla varustetut pussukat (lapset repi pussit auki), nää on ihanat. Mutta siis itse luukun sisältöön. Minulle tuli enkeli rintamerkki ja muumi suklaa patukka (en saanu ees syyä yksin tota patukkaa kun piti miehelle antaa pikku pala, ku katto siihen malliin et hälle ei ollu mitään ku muut sai)

 
Jiri ja Sami sai pikkuautot ja suklaapatukat (punainen auto on Jirin), Emmi sai lastenlaulu cd:n, tätähän me eilen sit jo kuunneltiin, ja suklaapatukan.

 
Ja tämän päivän eli 9 päivän luukut: Mun oma saapui Lottiinalta. Ihana virkattu kukkanen ja aivan äärettömän ihanat korvikset, heti piti pistää korviin, nää on niin söpöt.

 
Lasten paketit tuli mummolta, tänään oli tuplapaketit, toisesta paljastu hammasharja ja toisesta tahna. Samille sattu huono mäihä kun sillä on just tota Risto Räppääjä tahnaa ja ihan samanlainen hammasharja just nyt käytössä. Emmi oli ihan innoissaan Hello kitty tahnasta.

 
Kiitos Marelo, Tellihani, Lottiina ja mummo!


Ei kommentteja: