6.2.2013

Eka kutsu

Tuossa alkuviikosta kerroin että olen liittynyt Buzzadoriksi, no tänään tuli jo eka kutsu kokeilemaan tuotteita. Alku kysymyksiin vastattu ja toivotaan että pääsis testaamaan tätä tuotetta. En uskalla vielä paljastaa mikä tuote on kyseessä koska en tiedä saako sitä paljastaa ennenkuin kampanja alkaa. Tämä tuote ois just mulle kun tartteisin tätä. Sitten jos saan kutsun testaamaan tuotetta kerron enemmän.
 
Jos sinäkin haluat ryhtyä Buzzadoriksi rekisteröidy käyttäjäksi Buzzador.fi
 
Tässä on suora lainaus buzzadori:n sivulta:
 

Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Texu):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Texu>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Texu</a> 
 
Toivottavasti tuo linkki toimii....
Muoks. Ei toimi linkitys, vaikka tuo on suoraan sieltä sivulta otettu... jos joku tietää syyn miks toi ei toimi niin kertokaa mullekki.
 
Tää on mullekki ihan uus juttu mutta kivalta kuullostaa. 

1 kommentti:

Phedra kirjoitti...

Minuakin kiinnostais tuo mutta taidampa ensin seurailla miten se sulle toimii ennen kuin itse rekisteröidyn :)