27.2.2013

Pikkuiset kalat ne lammessa ui...

Eilen sain postitse Möllerin omega-3 pikkukaloja. Testaajat oli innoissaan ja heti pakkauksen auki saatua kaloja piti maistaa. Ja kyseessähän on nyt nuo #buzzador jutut joista olen maininnut muutaman kerran täällä blogissa. Mutta muistin virkistämiseksi...: Eli buzzador on henkilö joka testaa ja kokeilee erilaisia uutuus tuotteita ja kertoo niistä mielipiteensä jos kiinnostuit niin käy lukemassa enempi: BUZZADOR 
 
Mutta siis niihin pikku kaloihin..
'
 
Yllätys oli se et nämä on läpipainopakkauksissa, ja näin "ekohenkisenä" heti aattelin sitä roskanmäärää mikä näistä tulee sekajätteeseen, kun suositus on kaksi kalaa päivässä ja mullakin on kolme lasta niin melkein yks levy päivään ja jos itekin ottaa niin...no se siitä roskasaarnasta.
 
Nuorimmainen (3v) pyöritteli kalaa kädessä ja ei suostunut maistamaankaan. Keskimmäinen (6v) söi mielellään ja ois vielä halunnu lisää. vanhin (8v) ei vielä osannut sanoa mielipidettään. Ite kans maistoin ja ei nää hirveen hyviä oo, vaikka pitäs hedelmälle maistua, mutta ei nää pahojakaan oo, tarttee vielä muutaman koe maiston ennenku osaan sanoo mitä mieltä mausta olen.
 
Ja jos haluat lukea näistä pikkukaloista enemmän niin käy MÖLLERin  omilla sivuilla.


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ai tuollaisessa muodossa :)