4.2.2013

Koruja koruja...

Koruja on tullu tehtyyn niin kaaheena että helmet alkaa oleen loppu, no minä sit yks ilta huutelin huutonetistä helmiä ihan urakalla, en edes muista enään mitä sitä tuli huudeltuun (ei kummiskaan mitään hävyttömyyksiä). Toivotaan et helmet saapuu mahdollisimman pian et pääsen taas räpleemään.

Tämän punaisen avain nauhan ehkä joku muistaakin aikaisemmasta postauksesta. No sille kävi niin että kokeilin vetää liitoskohdasta niin se sitten meni rikki, helmet lensi pitkin keittiön lattioita, no onneksi ei ihan kokonann ei edes puoliakaan lentänyt. No eikun korjaamaan lyhyempihän tästä tuli kuin alkuperäisestä ja kiinnitykseen käytin 4 puristushelmeä, nyt luulis pysyvän koossa, toivottavasti.
 
Sitten oransseista "jämä" helmistä avaimenperä/laukkukoru maatuskalla. pituus n. 19cm.
 
 
Enkeli korviksia, näitä on helppo ja nopee tehä.

 
Sitten murheenkryyni magneetti koru. Näin joulun alla yhdellä naisella myynnissä tämän kaltaisia koruja ja kun magneetti helmiä tuli vastaan edullisesti niin piti itsekkin kokeilla. Ja miksi niin murheenkryyni, no ekan tein mutta magneetit eivät ottaneetkaan kiinni toisiinsa niissä kohdin joissa niiden oisi pitänyt ottaa, aikansa oli lasissa oottamassa että jaksan purkaa, no sitten purin ja kokeilin joka ikisen magneetin mikä tuohon tulee että ne oikeat magneetit menee kiinni toisiinsa oikein päin, hermoo koetteli mutta valmis tuli. No sitten kun olin päätellyt korun niin huomasin että korussa on virhe, mutta onneksi hyvin lähellä loppua, eikun vaijeri katki muutama helmisarja pois ja virhe korjattu ja loput helmet takaisin vaijeriin ja päättely, koru lyheni yhden helmisarjan. No sitteen olin tyytyväinen kunnes katsoin taas korua vähän tarkemmin, voi ei toinen virhe, mutta tää virhe oli keskellä korua, ja nyt se saa siellä ollakki en jaksa ainakaan nyt ruveta korjaamaan, jos ei mee kaupaksi tää koru niin sitten voin korjata mutta se tarkoittas sitä että uusi vaijeri pitäisi ottaa, alkaa meneen liian lyhyeksi muuten. 

 
Ja tää magneetti kuru on siitä ihana et sitä voi pitää kaulassa tai ranteessa, erillistä lukkoa ei tarvita kun magneetit pitää sen kasassa.

 
Memory wire korut. Aikas lailla pieni koko tässä, vain 5,5cm halkaisija, omaan ranteeseen tuntu tosi pieneltä varmasti sopisi lapselle (n.10v) tai tosi siroranteiselle henkilölle. Tuo memory wire oli tosi kovaa ja jäykkää ihan kunnolla sai pihdeillä painaa ennenkuin meni poikki. ja aloitus ja lopetus rinkuloita tehdessä sai käyttää voimaa että saa pyöryläksi, mutta ainakin pysyy.
 
 
Pääkalloja ostin facebookin kirpparilta, nää on ostettu nimellä howliitti synteettinen pääkallohelmi, eli suomeksi sanottuna mitä? Keinotekoinen helmi? no olkoonsa mitä on mut kivat tuli.


Sit jotain vähän hempeempää simpukan kuori helmi (?), korupiikkiin tehty.

 
Ja aikani kuluksi tein vielä korviksille taustoja, noihin pistelin vielä reiät joista sain korviskoukut läpi ja vo'laa kaunis tausta on valmis, taakse vielä omat leimat.
 
 
Jos kiinnostuit jostakin korusta ota vain reippaasti yhteyttä teea.kangas(at)gmail.com

1 kommentti:

Anneli kirjoitti...

Kauniita taas, niin kuin aina :)