14.3.2013

#buzzador #mölleromega-3pikkukalat

Ekaa #buzzador testaus on noin puolessa välin, joten pitäskö laittaa vähän puoliväli informaatiota. Jokapäivä yritetään muistaa ottaa, mutta koska äidin muisti ei oo siitä parhaasta päästä niin joskus unohtuu, mutta onneksi toi tyttö muistuttaa aika useesti.
 
Ja testauksessahan meillä on ollut Möllerin omega-3 pikkukalat
 
 
Kalat on pieniä oranssisia lätysköitä. Maku on ihan kiva, ei mikään sellainen että tekis mieli syyä kaikki kalat kerralla, mutta ihan hyviä, jälkimakuna tulee häivähdys kalaa.
 
Kalat irrotetaan läpipainopakkauksesta. Sormet pitää ehottomasti pestä näiden oton jälkeen kun sormet tuee niin rasvaisiksi/öljyisiksi näiden oton jälkeen.
 
Sitä en ymmärrä miksi kun suositus on kaksi kalaa, miksi ei tehdä vähän isompia kaloja ja laittaa päivän annosta yhteen kalaan, jotenkin hölmön oloista??..??
 
 
Jos haluat tietoa enemmän pikkukaloista käy MÖLLERIN omilla sivuilla lukemassa lisää.
 
Ja nyt kaikki ihmettelee että mikä ihmeen buzzador no se on sellainen henkilö (niinkuin minä) joka kokeilee ja testaa uusia tuotteita ja kertoo niistä muille (niinkkuin minä kerron teille nyt täällä blogissa) ja kertoo oman mielipiteensä tuotteesta buzzadorin sivulla jolloin tuotetta voidaan kehittää parampaan suuntaan koekäyttäjien mielipiteen perusteella.
 
Jos kiinnostuit enemmän buzzadorin hommasta käyppäs TÄÄLLÄ.


Ei kommentteja: