12.3.2013

Vilimarikalla arvonta!

Vilimarika Inspiration blogista on keksinyt kivan arvonnan, ei se perinteisin "kommentoi ja olet mukana" vaan....
 
Vähän erilaisen.
 
Vilimarikan blogi on täynnä kaikenlaisia askarteluja sieltä löytyy kortti askarteluita, atc- kortteja, runokirjoja ja kaikkea muuta paperiaskartelu juttuja,
Sitten sieltä löytyy koru askarteluita, ihania koruja kierrätysmateriaaleista.
 
 
 
Vilimarika myös järjestää inspis-haasteen joka kuukausi, aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Ja mikä parasta aina on palkinto joltain sponsorilta tai sitten itse Vilimarikalta.
 
Vilimarikalla on myös oma pieni inspis-kauppa, jossa on myynnissä hänen tekemiään koruja ja kortteja sekä askartelumateriaaleja, tuolla kannattaa käydä kurkkimassa, alennuksiakin on aina jostain tuotteesta.
 
Ja jos olet kiinnostunut atc- korteista ja niiden vaihdoista se myös onnistuu inspiration blogissa ATC- vaihto osiossa. (klikkaa kuvaa niin kaikki vapaat atc-kortit ilmestyy)
 
Jos haluat osallistu inspirationin arvontaan sinun pitää mennä Vilimarikan sivulle TÄSTÄ ja liittyä lukijaksi. Ja että minäkin saisin yhden arpalipukkeen kirjoita arvonta postaukseen kommentti missä kerrot minun blogini osoitteen (kopioi tuolta ylhäältä osoiterivistä tai tästä-> http://texuntekeleet.blogspot.fi )
 
 
Onnea kaikille arvontaan ja muistakaahan mainita myös minun blogini.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Sinun pitää ihan suoraan äidille sanoa, että haluat nauhalliset sukat.... eikä vain vihjailla :)