15.3.2013

Korviksia

Eilen tein muutamat korvikset pitkästä aikaa, kun noi vaaleanpunaiset enkelikorvikset oli kaikki jo myyty (joo huimat 2 paria) niin pitihän niiden tilalle tehdä muutamat uudet.
 
 
Sain lahjaksi tällaisia ihania pisara helmiä ja silloin päänsisässä syttyi valo tällaisista pisara enkeleistä ja nyt sain sen toteutettuun. Ja huomasitko näissä on ihan erilaiset siivet kuin hame enkeleissä. Hetken piti pyöritellä että sain nätin näkösen tuosta metallilangasta kun tuo helmen reikä on sivuttain ei pystypäin. Päänä on helmiäislasihelmi.

 
Sitten keijuja. Ekaksi ajattelin hameeksi valkeaa ovaalin muotoista simpukka helmeä mutta metallilankaa en saanut reijästä menemään oli sen verran pienempi reikä ja pituutta yli sentti ja metallilanka vähän käyrä niin eihän se sinne menny edes puoli väkisin joten suunnitelma x ja uusien hameiden etsintään. Nämä helmet mulla on ollut vaikka kuinka kauan kun en ole osannut oikein käyttää niitä missään mutta  näihin nämä sopii erinomaisesti. Päänä on helmiäislasihelmi/lasihelmi.
 
 
Ja vielä lopuksi tekaisin avaimenperän/laukkukorun. Tässä on tuo lukko osa pienempi kuin mitä olen aikaisemmin esitellyt tämä vain n .3cm ja helminauhatkin on paljon lyhemmät n.7cm sekä lisäksi avain riipus 3cm.3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Nuo keijut on kyllä niin kauniita että sanat loppuu !

ViliMarika kirjoitti...

Kauniita kaikki! wow

Riina Itkonen kirjoitti...

Ihania enkeleitä !