13.4.2013

Nuppupeittoja

Viime vuonna tein nuppupeittoja keskosille ja tänä vuonna hyväntekeväisyys jatkuu. Viimeviikonloppuna aloitin ompelu urakan ja nyt sain ekan satsin valmiiksi. Vielä monta monta puolivalmista kaapissa oottaa valmistumista.
 
Näiden koko on n. 50*50cm
 


 
Nämä oottavat pussissa josko jaksaisin huomenna ommella lisää. Osa peitoista oottaa vanua sisäänsä osa peitoista oottaa flanellista takakappaletta sekä vanua.Nyt on vaan sellanen tilanne että flanelli alkaa olemaan lopussa, ehkä muutamaan saan vielä kun tarkasti leikkelen. Joten jos joku ihana ihminen haluaa lahjoittaa minulle flanellia niin otan vastaan, kangas palojen pitäisi olla min. 40*40cm. Myös flanelli lakanat käy vallan mainiosti. Jos joku haluaa lahjoittaa niin toki maksan postimaksut.
 
Lisää nuppupeitoista saat facebook ryhmästä "NUPPUPEITTO HAASTE KOKO MAA" tai toisesta ryhmästä johon tänään tutustuin "NUNNUPEITTO KERÄYS KEVÄT 2013". Kummassakin ryhmässä nuppu/nunnu peitot pääsevät hyvään tarkoitukseen. Jos on vaan ompelutaitoa niin kannattaa osallistua ja tuossa nunnupeitto keräyksessä kerätään myös pienille hattuja ja villasukkia.
 
Ja sitten vielä muistutus arvonnastani johon pääset TÄSTÄ


Ei kommentteja: